Vakantiehuis Zeeland

631 huizen

Vakantiehuis Zeeland

Wij hebben maar liefst 631 vakantiehuizen in Zeeland. De meest waterrijke provincie van Nederland is ongetwijfeld Zeeland. Dit prachtige gebied bestaat uit een aantal schiereilanden en een vaste waterstrook langs de grens met België. Niet alleen uit zich dit in toprestaurants met de beste visgerechten, ook vindt u hier de ingrediënten voor een sportieve fiets- of wandelvakantie. Vakantiehuizen in Zeeland bieden u het perfecte verblijf voor het hele gezin.

Vakantiehuis Zeeland: meer over omgeving

Voor u een vakantiehuis in Zeeland boekt, wilt u natuurlijk meer weten over de omgeving. Zoals eerder gezegd kent Zeeland verschillende (schier)eilanden: Zuid-Beveland, Walcheren, Noord-Beveland, Tholen, Schouwen-Duiveland, Sint-Philipsland en Zeeuws-Vlaanderen. Tussen deze eilanden bevinden zich de belangrijkste zeearmen, de Westerschelde en de Oosterschelde. Mooie steden om in Zeeland te bezoeken zijn Middelburg, de hoofdstad en Vlissingen en Terneuzen. Dit zijn de grootste havenplaatsen. Door de waterrijke omgeving komen veel watersporters en strandliefhebbers naar de provincie. Dankzij de vele vakantiehuisjes in Zeeland is er voor toeristen plaats genoeg.

Beschikbare vakantiewoningen Zeeland

Zoekt u een vakantiehuisje in Zeeland? Of heeft u liever een chalet in Zeeland, of een villa? Vakantiehuizen in Zeeland zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuis zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wil bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland wil verblijven. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuizen. En ze zijn allemaal online te huren en te reserveren via Vakantiekoorts.nl. U maakt in de kolom links op de pagina uw keuzes voor uw verblijf, deze worden direct vertaald naar zoekresultaten. Geef bijvoorbeeld aan of u een huisdier mee wil nemen, op zoek bent naar een bepaald aantal slaapkamers of dat u graag een vakantiewoning met ligbad wil. Zo vindt u gegarandeerd uw ideale vakantiehuis in Zeeland.

Zeeland

Zeeland doet denken aan rust en de ruimte, aan wind en water. Hier vindt u, naast prachtige stranden en duinen, weidse vergezichten en een historische plaatsjes. En volop mogelijkheden voor de watersport liefhebber!
Wat u niet mag missen

- Waterland Neeltje Jans.
- Het Arsenaal (Vlissingen).
- Een rit met stoomtrein van Goes-Borssele.
- Historische stadjes als Zierikzee, Middelburg en Veere.
- Watersport: zeilen op de plassen, meren of op de Noordzee.