Een greep uit onze vakantiehuizen

Vakantiehuis Nederland

Wij hebben maar liefst 4.923 vakantiehuizen in Nederland. In Nederland zijn er veel vakantiehuizen te huur. Het huren van vakantiehuizen in Nederland is gemakkelijk, zeker omdat u dit comfortabel vanaf uw eigen computer online kunt regelen. Vakantiekoorts.nl heeft een ruim aanbod vakantiehuizen Nederland voor u beschikbaar gesteld, waaruit u een gewenste keuze kunt maken. U kunt ook gebruik maken van zogenoemde selectiecriteria, zodat alleen de vakantiehuizen verschijnen die voldoen aan uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een vakantiehuis met een zwembad, aan het strand of met een sauna. Voor iedereen is er wat wils. Ook wanneer u gehandicapt bent of gehandicapt gezelschap hebt kunt u nog steeds kiezen uit vele vakantiehuizen in Nederland.

Nederland als vakantiegebied

Nederland is, in de spreektaal genoemd klein maar fijn. Met haar enorm kleine oppervlakte heeft Nederland als vakantieland erg veel te bieden aan onder andere cultuur en natuur. U kunt een bezoek brengen aan authentieke dorpjes als Volendam en Marke afwisselen met stedentrips naar Amsterdam en Rotterdam. Ook qua landschap is er van alles te vinden. De Achterhoek, Twente, de Betuwe, de Veluwe, de Zaanstreek, het Gooi, de Biesbosch en de Hondsrug zijn bekende natuurgebieden en stuk voor stuk uniek. Verlaat uw vakantiehuis in Nederland eens voor een rustige wandeling of avontuurlijke fietstocht in de omgeving!

Soorten vakantiehuizen Nederland

Wanneer u in Nederland op vakantie gaat wilt u natuurlijk wel een ideale verblijfplaats. Vakantiekoorts.nl biedt verschillende soorten vakantiehuizen in Nederland en buiten Nederland. Van schattige 2-persoons vakantiehuisjes tot luxe meerpersoons vakantiewoningen. Er zijn ook groepshuizen, bijvoorbeeld dit 10-persoons Vakantiehuis Coevorden in Drenthe. Wilt u iets meer luxe? Dan kunt u ook kiezen voor een vakantievilla. Zo is er deze Villa in Texel voor 20 personen. Ongeacht de grootte van het gezelschap, voor iedereen is er genoeg keuze. In uw eigen vakantiehuis beleeft u Nederland van een heel andere kant!