Vakantiehuizen in Slowakije

Een greep uit onze vakantiehuizen

Vakantiehuisjes huren is makkelijk, zeker als u dat gewoon online kunt doen. In elk land en elke regio zijn er vakantiehuisjes beschikbaar voor verhuur, dus ergens in het aanbod van Vakantiekoorts.nl is uw ideale vakantiehuis te huur. U moet het vakantiehuisje alleen nog even opzoeken, maar dat is zo gebeurd. U kunt zelfs uw criteria al vooraf opgeven, zodat alleen de vakantiehuisjes tevoorschijn komen die voldoen aan uw wensen.

Centraal in Europa ligt het bergachtige Slowakije, dat tot 1993 deel uitmaakte van Tsjechoslowakije. Opvallend is dat de Oostenrijkse hoofdstad Wenen slechts 60 kilometer verwijderd is van de Slowaakse hoofdstad Bratislava. Het Karpaten-gebergte is verantwoordelijk voor het aanzicht van het landschap in Slowakije.

Het oorspronkelijke gebergte is door de jaren heen uiteengevallen in een groot aantal kleinere gebergten, waartussen zich bekkenlandschappen bevinden. Midden in dit landschap, aan de voet van het gebergte, zijn vele vakantiehuisjes te huur die u een schitterend uitzicht verschaffen op de Slowaakse natuur. Uw vakantiehuisje biedt u de mogelijkheid om Slowakije te ervaren zoals het bedoeld is: tussen de bossen en de bergen.